gototopgototop

Fra Damir Pavić: Nedjeljna razmišljanja

Obiteljska kateheza s Marijom

Duhovna obnova

Vojska Bezgrešne na Brestovskom

Kolumne

Kolumne: fra Ivo Pavić
Kolumne: Marija Trogrlić
Kolumne: dr. Boris Adašević
Kolumne: Saša Jarmanović

Molitve

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Brestovsko

Molitveno bdijenje uoči Svih svetih Ispis E-mail
Autor: fra Damir Pavić   
01. studenog 2013.

Na uočnicu svetkovine Svih svetih, u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije, organizirano je molitveno bdijenje pod geslom Pozvani na svetost.

Prvi vjernici su stizali u crkvu već oko 19:00h sati navečer, budući da je najavljena mogućnost za ispovijed prije svete mise koja ja započela točno u 20:00h. Sviranje i pjevanje predvodio je Zbor mladih župe Brestovsko.

Tijekom svete mise zajedno smo zahvalili smo Gospodinu na zajedništvu i posvijestili si Isusov poziv na svetost. Bilo je divno vidjeti sve generacije naših župljana okupljene u crkvi u jednom duhu.

Nakon svete mise uslijedilo je klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu koje su animirali meditacijom i pjesmama framaši naše župe, a oni koji se nisu stigli ispovjediti mogli su to učiniti tijekom klanjanja.

Tijekom klanjanja svi nazočni imali su priliku i upaliti svijeću, postaviti je ispred oltara i u trenutku sabranosti prikazati Isusu svoju molitvenu nakanu.

Nakon molitvenog bdijenja u crkvi svi prisutni su pozvani u vjeronaučnu dvoranu gdje je nastavljeno druženje. Svim župljanima i posjetiteljima naše web-stranice želimo blagoslovljene blagdane i obilje Božjeg mira i radosti u životu.

 
Povezani članci :

» Pozvani na svetost

"Kao što je svet Onaj koji vas pozva,i vi budite sveti u svemu življenju"(1 Pet 1,15)Dragi župljani župe Brestovsko! Poštovani posjetitelji naše web-stranice!Jedan od temeljnih poziva koji nam upućuje Isus jest poziv na obraćenje. "Obratite...

» Duhovsko bdijenje

"I evo, ja šaljem na vas obećanje Oca svojega.Ostanite zato u gradu dok se ne obučete u Silu odozgor."(Lk 24,49)Povodom predstojećeg blagdana Duhova u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice na Brestovskom, 18. svibnja s početkom u 20:30 sati,...

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na službenu stranicu Župe Rođenja BDM Brestovsko.

Ovim putem našim župljanima i svim ljudima dobre volje želimo približiti život naše župne zajednice, prenositi poruku Evanđelja i posredovati kršćanske vrednote.

Mir i dobro!

Cjelodnevno klanjanje

Samostan Svete Klare

Klarise na Brestovskom

Poveznice

Duhovna poezija

Katekizam Katoličke Crkve

Pregled članaka

Svetac mjeseca

Svetac mjeseca


Katolički kalendar

Katolički kalendar 2016.

Najčitanije

Najnoviji prilozi

Foto albumi

Klikni za foto albume

2012-2016 © Župa Rođenja Blažene Djevice Marije - Brestovsko